cursus salsa dansen
Cubaanse salsalessen bij Dansschool Salsamoso in Amsterdam.
De cursus gaat niet verder in niveau, maar je leert elke paar weken een nieuwe combinatie en blijft eerdere combinaties herhalen. Je kunt deze cursus zo lang volgen als je wilt, er zullen nieuwe combinaties bij blijven komen en zo kun je wekelijks gezellig blijven dansen bij Salsamoso! Meld je aan. Privélessen van Salsamoso Dance Company. Je gaat trouwen en wilt jouw openingsdans op een romantisch salsa of merengue-nummer met een choreografie op maat.
Danslessen SalsAventura.
Net als bij het volgen van een cursus leer je volgens een gestructureerd lesprogramma waarbij techniek, houding en muzikaliteit de basis vormen. Je kan gedurende het gehele jaar meedoen met onze bootcamps. West Coast Swing. West Coast Swing. Revealing The Secret Bootcamp Zoetermeer Snowworld Buytenparklaan 30 Zoetermeer. 24 jun 1000: am 500: pm Revealing The Secret Bootcamp Zoetermeer. 65, bij inschrijving t/m 31 maart 2018, daarna 75., In de bootcamp Revealing the Secret komt alles samen. Hoe bouw je een sterke connectie met iedere partner tijdens het dansen? Wat doe je als je elkaar even loslaat en. In de bootcamp Revealing the Secret komt alles samen. Hoe bouw je een sterke connectie met iedere partner tijdens het dansen? Wat doe je als je elkaar even loslaat en overgaat naar voetenwerk? Ontdek als man hoe je tientallen combinaties maakt zonder ze te hoeven onthouden! En nog veel meer. Gedurende maar liefst 7 uur leer je de belangrijkste geheimen van de Salsa.
Salsa workshop vanaf 22 p.p.heel Nederland.
I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen een groovy alternatief voor een salsaworkshop, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm' in the mood for dancing! Vanaf 26 incl. Vanaf 8 deelnemers. Salsa lessen, nieuwe mensen ontmoeten! Naast de salsa workshop is er ook de mogelijkheid om salsa lessen te volgen bij jou in de buurt. Dit kan als koppel maar zeer zeker ook alleen! Salsa is namelijk een soort van verbindingsfactor waarbij je makkelijk en snel mensen zult ontmoeten en connectie kunt maken. En het mooie van dit alles is dat dit overal ter wereld kan. Niet alleen kun je salsa lessen bij jou in de buurt volgen maar daarnaast ook op vakantie een leuke bar inlopen waar je alles wat je in je salsa cursus hebt geleerd in de praktijk kunt brengen.
Danslessen El Centro de la Salsa.
20.30 Kizomba Gevorderd. 1800: Salsa Beginners 1. 1900: Salsa Sunday vrij dansen. 1900: Bachata Semi. 2000: Salsa Gevorderd XXL. Met enige regelmaat verzorgt El Centro de la Salsa dansworkshops. Hierin worden onderdelen van de dans extra uitgelicht, zoals bijvoorbeeld ladystyling.
Salsa lessen Utrecht Union Salsa Dance Company.
Inschrijven voor Cursus. Professionele salsa lessen voor iedereen. Union Salsa Dance Company biedt professionele salsalessen in Utrecht voor iedereen. Zowel als beginnend salsadanser tot vergevorderd kun je bij ons terecht. De salsalessen zijn ingedeeld in verschillende niveaus. Tijdens de lessen leer je zowel de techniek als de styling, zodat je dit direct kunt toepassen. Onder leiding van onze enthousiaste en professionele docenten helpen we je te ontwikkelen tot een goede salsadanseres. Veel leerlingen proberen de geleerde technieken gelijk uit op één van onze wekelijkse salsafeesten op donderdag en zaterdagavond in de Union Latin Lounge. Iedereen is hier welkom! Wij raden aan om naast de lessen ook veel te dansen op feestjes, zodat je leert aanvoelen wat je danspartner wil en je flexibel bent met verschillende danspartners.
Dansschool Sizzling Salsa Home.
Bij ons spat het enthousiasme eraf! In ons bijna 15-jarig bestaan, hebben wij al meer dan 20.000 mensen leren dansen. Wil je meedoen met een proefles, meld je dan tevoren even telefonisch 0640308610 of per e-mail info@sizzlingsalsa.nl aan voor de gewenste datum en vermeld je naam, 06 nummer en eventuele danspartner. Woensdagavond 25 april. Locatie: grote zaal van Podium Victorie, Pettemerstraat 5. 1915: uur: gratis proefles salsa en inschrijving nieuwe cursus.
Dansschool Salsa Bachata in Tilburg en Den Bosch Salsipuedes danslessen workshops Merengue. Dance Company Salsipuedes Salsalessen, workshops, shows en feesten Dansschool Salsa Bachata in Tilburg en De
Salsa Danslessen, Dansen en Cursussen in Eindhoven Santiago de Cuba.
Voor het aanmelden voor de cursus klik hier. SALSA OPENDAGEN EN GRATIS PROEFLES Salsa Danslessen Eindhoven. In de eerste week van Januari, April en September hebben we verschillende open dagen met gratis proeflessen voor salsa, merengue, bachata en kizomba. Tijdens onze open dagen kunt u gratis en vrijblijvend meedoen met een proefles om de sfeer van Salsa Sensation en Santiago de Cuba te proeven! Lees meer over de open dagen met gratis proeflessen. LESROOSTER SALSA DANSLESSEN Salsa Dansen en Lessen Eindhoven.
Salsasol Breda Salsa, Bachata, Kizomba lessen in Breda.
Latin Dance Workout. Leer dansen, verbeter je conditie en val af met de Latin Dance Workout! In One Day. Volg ons via Social Media. In One Day. Volg ons via Social Media. Dans Met Ons Mee. Dans Met Ons Mee. Op de website van Salsasol Breda vindt u meer informatie over de cursus Salsa, Bachata, Kizomba en algemene informatie over onze dansschool en vrijdansavonden in t Kraaienest Breda.
Café Restaurant El Rey Woerden-Breukelen Salsa danslessen salsalessen zook merengue bachata El Rey Woerden.
Deze Latijns-Amerikaanse dansvormen zijn niet meer weg te slaan uit onze reguliere danswereld en iedere 2e en 4e zaterdag van de maand is het weer gezellig en vol in El Rey. Dan gaat de dinerzaal aan de kant en wordt het een dansvloer waar leerlingen en andere liefhebbers naar hartelust kunnen dansen. Salsa Tapas combineert de passie van salsa met het fijne proeven van tapas in diverse arrangementen, voor bedrijven en particulieren.

Contacteer ons