cursus salsa dansen
Cubaanse salsalessen bij Dansschool Salsamoso in Amsterdam.
Een 2e cursus kost 60, een 3e cursus 50. 2 Salsa cursussen 75 60 135, / vb. Salsa Kizomba 75 60 135., Bij 3 cursussen betaal je 756050 185. Salsa beginners 1 leerlingen krijgen altijd 10, korting! Salsamoso dance company. 1054 MB AMSTERDAM. 16 JUNI: HAVANA NIGHT. 16 JUNI: KIZOMBA IN 1 DAG ADVANCED LEVEL. 25 JUNI: START 6-WEEKSE ZOMERCURSUS. Facebook Twitter Instagram Youtube. De Cubaanse salsa leren dansen is een feest bij Salsamoso in Amsterdam.
Danslessen SalsAventura.
In de bootcamp Revealing the Secret komt alles samen. Hoe bouw je een sterke connectie met iedere partner tijdens het dansen? Wat doe je als je elkaar even loslaat en overgaat naar voetenwerk? Ontdek als man hoe je tientallen combinaties maakt zonder ze te hoeven onthouden! En nog veel meer. Gedurende maar liefst 7 uur leer je de belangrijkste geheimen van de Salsa.
SalsAventura Danslessen.
In de Bootcamp Revealing the Secret leer gedurende 7 uur de belangrijkste geheimen van Salsa op de dansvloer! Zo leggen we uit hoe je op de dansvloer in no-time een sterke connectie kan krijgen met iedere danspartner, wat je kan doen als je elkaar even loslaat en overgaat naar voetenwerk, hoe je als man tientallen combinaties kan maken zonder ze te hoeven onthouden En nog veel meer!
Salsa, bachata, zouk, kizomba, merengue, samba, latin, Brasil dansscholen en danslessen in Nederland.
Salsa, bachata, zouk, kizomba, mambo en nog veel meer. Welkom op de latin dansscholen site van Nederland. Op deze site vind je alles wat je wil weten over de verschillende Latijns-Amerikaanse dansen zoals salsa, bachata, merengue, salsa Cubana, salsa on2, mambo, zouk, kizomba, samba, etc.
Salsa Danslessen, Dansen en Cursussen in Eindhoven Santiago de Cuba.
Voor het aanmelden voor de cursus klik hier. SALSA OPENDAGEN EN GRATIS PROEFLES Salsa Danslessen Eindhoven. In de eerste week van Januari, April en September hebben we verschillende open dagen met gratis proeflessen voor salsa, merengue, bachata en kizomba. Tijdens onze open dagen kunt u gratis en vrijblijvend meedoen met een proefles om de sfeer van Salsa Sensation en Santiago de Cuba te proeven! Lees meer over de open dagen met gratis proeflessen. LESROOSTER SALSA DANSLESSEN Salsa Dansen en Lessen Eindhoven.
Danslessen in Enschede? Bekijk onze Cursussen Rico Latino.
Ladystyling is speciaal bedoeld voor vrouwen die zich tijdens het dansen van salsa nog sierlijker willen bewegen. Voor het volgen van deze cursus is het belangrijk dat je minstens de cursus salsa beginners hebt afgerond. Deze basiskennis heb je nodig om het niveau van Ladystyling aan te kunnen.
Salsa workshop vanaf 22 p.p.heel Nederland.
I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen een groovy alternatief voor een salsaworkshop, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm' in the mood for dancing! Vanaf 26 incl. Vanaf 8 deelnemers. Salsa lessen, nieuwe mensen ontmoeten! Naast de salsa workshop is er ook de mogelijkheid om salsa lessen te volgen bij jou in de buurt. Dit kan als koppel maar zeer zeker ook alleen! Salsa is namelijk een soort van verbindingsfactor waarbij je makkelijk en snel mensen zult ontmoeten en connectie kunt maken. En het mooie van dit alles is dat dit overal ter wereld kan. Niet alleen kun je salsa lessen bij jou in de buurt volgen maar daarnaast ook op vakantie een leuke bar inlopen waar je alles wat je in je salsa cursus hebt geleerd in de praktijk kunt brengen.
Havanando Salsa Zoetermeer Danslessen.
VOOR WIE: Deelname aan de Afro-Cubaans cursus is alleen mogelijk voor dames en heren van alle niveau's. Kijk op het rooster of er lessen Afro-Cubaans staan ingepland. Specialisatie: Lady-Styling vanaf Salsa Intermediate.: Tijdens de lady-styling lessen leer je hoe je als dame je lichaam soepel en vrouwelijk kunt bewegen tijdens het dansen.
Dansschool Salsa Bachata in Tilburg en Den Bosch Salsipuedes danslessen workshops Merengue. Dance Company Salsipuedes Salsalessen, workshops, shows en feesten Dansschool Salsa Bachata in Tilburg en De
Dansschool Sizzling Salsa Home.
In vier weken 25, uur les met een pauze halverwege leer je de basispassen en draaien van de salsa en merengue goed dansen olv ervaren docenten. De dansles is van 19.15-22.00 uur. Hard werkend dus maar ook genoeg tijd voor herhaling en heel veel lachen en dansplezier. Tijdens de cursus gaan we ook met de hele groep de avond afsluiten op een feestje.

Contacteer ons