salsales den bosch
Cubaten Salsa Socialclub Den Bosch Home.
Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder. Info over ons SALSAFEEST in Den Bosch. Info over DANSLESSEN in Den Bosch. Info over WORKSHOPS voor je feest. INSCHRIJVEN voor salsacursus.
Salsa, Bachata, Kizomba Zumba LatinJoy Dance company.
Lady styling bootcamp Den Bosch. Welkom bij de gezelligste dansschool van Den Bosch, Rosmalen en omgeving. Ben je op zoek naar een leuke dansschool? Bij LatinJoy Dance Company kun je terecht voor allerlei soorten Latin gerelateerde dansen op verschillende niveaus.
Informatie over de Latin dansschool Salsa Fuego in Rosmalen LatinWorld.nl.
Fruta Exotica entertainment. Mix van Salsa en meer. Dansschool Salsa L.A. CubaTen Salsa Socialclub. Dansschool Salsa Volcanica. Mix van Salsa en meer. Cubaanse Salsa Dansschool La Trocha. Bar Dancing Salsa Cafe Marcelino's.' Mix van Salsa en meer. Stichting Salsa Brava.
Salsavolcanica Zuid-Amerikaanse danslessen Leer nu dansen!
Salsavolcanica, specialist Zuid-Amerikaanse danslessen in Den Bosch. Salsa, Bachata, Kizomba Zumba voor kinderen en volwassenen. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot de meest gezellige en innovatieve dansschool in de regio en bieden wij als enige dansschool in het land Salsa en de overige dansen aan voor kinderen!
Salsa Den Bosch.
Gratis aanmelden events. Salsa Den Bosch. Salsa Den Bosch biedt een overzicht van waar je kan Salsa dansen. Een salsa feesten, gratis proeflessen, workshops, latin dansscholen in en rond Den Bosch. Salsa in Den Bosch. maandag 16 april. Gratis proeflessen Salsa, Bachata en Kizomba.
Informatie over de Latin dansschool Dansschool Salsa L.A. in Den Bosch LatinWorld.nl.
verzorgt groeps en privelessen. Caribische dans in Den Bosch en omstreken. Organisatie en verzorging van dansworkshops. Samen dansen wij Louis Astrid nu ongeveer 10 jaar salsa. In deze 10 jaar hebben wij naast het dansen nog 3 jaar een opleiding gevolgd voor docent binnen de dansschool.
Informatie over de Latin dansschool CubaTen Salsa Socialclub in Den Bosch LatinWorld.nl.
Workshop salsa voor groepen in Den Bosch of op locatie. De salsa workshops worden gegeven in Den Bosch of op verzoek op locatie en zijn bestemd voor zowel kleine als grote groepen. De salsa workshops zijn geschikt voor mensen die nog nooit hun heupen hebben laten draaien of voor gevorderden!
Dansschool Salsa Bachata in Tilburg en Den Bosch Salsipuedes danslessen workshops Merengue. Dance Company Salsipuedes Salsalessen, workshops, shows en feesten Dansschool Salsa Bachata in Tilburg en De
Bailando Salsa.
Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum. Noteer alvast in jullie agenda. Data van de gezelligste Salsa, Bachata en Kizomba dansparties bij Bailando Salsa in Berlicum. Wij starten elke Party om 21.00 uur met een gratis workshop geschikt voor elk level.

Contacteer ons