salsa dansen purmerend
Informatie over SunRise Dance in Purmerend LatinWorld.nl.
Zouk is mooi om naar te kijken en nog leuker om zelf te dansen! 1441 KG Purmerend. Latin agenda SunRise Dance. zo 20 mei 2018. zo 10 jun 2018. Latin dansscholen in Nederland. Kies een regio. Latin dansscholen in de buurt. Salsa Buena Vida.
Salsa Purmerend.
Gratis aanmelden events. Salsa Purmerend biedt een overzicht van waar je kan Salsa dansen. Een salsa feesten, gratis proeflessen, workshops, latin dansscholen in en rond Purmerend. Salsa in Purmerend. woensdag 25 april. La Salsa Kroon Party Free Entrance Rembrandtplein. vrijdag 27 april.
GRATIS DANSDAGEN BIJ SUNRISE DANCE! Sunrise Dance.
Vrijdag 23 maart in W eidevennesports, Zambezilaan 181. Wil je Salsa, Zouk, Bachata, Kizomba met passie en stijl leren dansen? Dan is SunRise Dance voor jou! Je kunt gegarandeerd die indrukwekkende beweging leren en het gebruiken op elke moment en plaats. SunRise Dance is slechts een stap verwijderd om van jou een danser te maken, dus stoppen met lezen en meld je aan voor een of meerdere danslessen bij SunRise Dance! Adres: Zambezilaan 181, 1448 ME te Purmerend Weidevenne.
your dance.our passion! Sunrise Dance.
Zondag 20 mei Salsa i mas PartyHearty! Welkom bij SunRise Dance! SunRise Dance is een professionele en gezellige dansschool., waar dansles wordt gegeven op vele niveaus. Wij bieden u danslessen aan in de volgende dansenSalsa, Zouk, Kizomba en Bachata. Regelmatig organiseren we ook open dagen met gratis proeflessen en dansdemonstraties. Waarom les volgen bij SunRise Dance? Meer dan 15 jaar danservaring.; Gezellig en professioneel.; Snel resultaat, voor je het weet dans je op de feesten mee. Houd je van Latin Dance muziek en heb je altijd al willen leren dansen?
DANCES 2 LOVE.
Gratis SALSA proeflessen Sunrise Dance.
Dan nodigen wij u van harte uit om samen met ons en in gezellige sfeer te komen dansen. Dinsdag 20 maart 19.15u tot 21.00u: Gratis Proeflessen; Salsa, Zouk, Kizomba en Bachata in Wijkcentrum de Inval, Karekietpark 16 te Purmerend. Vrijdag 23 maart van 19.15u tot 21.00u: Gratis Proeflessen; Salsa, Zouk, Kizomba en Bachata in Weidevennenesports, Zambezilaan 181 te Purmerend.
Sunrise Dance.
Velen gingen je voor en één voor één overtuigd tevreden over de uitzonderlijke kwaliteit van het leren dansen bij Sunrise Dance. En zeker niet onbelangrijk; de persoonlijke begeleiding van één van onze docenten. SunRise Dance neemt geen genoegen met compromissen. Jij ook niet. Dus toen je op zoek ging naar een gezellig, kwalitatief goede en gecertificeerde dansschool met een stevige dosis kennis, stijl en freestyle, kwam je ons niet per toeval tegen. En vandaag zijn we veel beter dan ooit! Dinsdagavond in Wijkcentrum de Inval, Karekietpark 16.: Salsa intermediate 1: 19.30 uur 20.30 uur zaal 1.
Dansschool Bonel Dansen in Purmerend is dansen bij Bonel.
Dansen in Purmerend is Dansen bij Bonel. Een avondje uit. geniet samen met je eigen partner! Probeer eens iets nieuws. leer de Rumba en de Tango! nog steeds goedkoper dan je denkt! Al meer dan 40 jaar dansles in Purmerend!
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons