salsa dansen hilversum
Esencia Esencia.
Onze dansschool is gevestigd aan de Korte Noorderweg 29 te Hilversum vlak bij het centraal station. Hilversum ligt tussen Amsterdam en Utrecht in. De danszaal is een grote ruimte, gezellig ingericht met spiegels, een bar en een echte houten dansvloer. Leren Salsa dansen staat bij veel mensen op het wensenlijstje.
Dansschool Esencia Esencia.
Bij Salsa dansschool Esencia kun je Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk, Merengue, Son en de Rueda dansen op alle niveaus en op vrijwel alle dagen van de week! Wil je het leren? Binnen de kortste keren dans je mee tijdens de super gezellige partys in onze sfeervolle danszalen met houten dansvloer!
Salsa Bussum.
Gratis aanmelden events. Salsa Bussum biedt een overzicht van waar je kan Salsa dansen. Een salsa feesten, gratis proeflessen, workshops, latin dansscholen in en rond Bussum. Salsa in Bussum. donderdag 26 april. Salsa aan de Eem. Zandfoort aan de Eem.
Salsa Hilversum.
Gratis aanmelden events. Salsa Hilversum biedt een overzicht van waar je kan Salsa dansen. Een salsa feesten, gratis proeflessen, workshops, latin dansscholen in en rond Hilversum. Salsa in Hilversum. donderdag 26 april. KONINGSNACHT SALSA PARTY // Gratis Entree // 2 Area's.'
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Informatie over de Latin dansschool Evielicious in HIlversum LatinWorld.nl.
Latin agenda voor dansen, muziek en meer. Latin agenda voor bootcamps, workshops en meer. Cubaanse Salsa agenda. Latin muziek video's.' Dans, taal en cultuurreizen. Latin restaurants en bars. Latin en caribische recepten. Vrienden van LatinWorld. Gratis aanmelden events. Informatie Evielicious HIlversum.
Informatie over de Latin dansschool Esencia Dance Studio in Hilversum LatinWorld.nl.
Ook wel: Esencia. Onze dansschool is gevestigd aan de KorteNoorderweg 29 te Hilversum vlak bij het centraal station. Hilversum ligt tussen Amsterdam en Utrecht in. De danszaal is een grote ruimte, gezellig ingericht met spiegels, een bar en een echte houten dansvloer. Leren Salsa dansen staat bij veel mensen op hetwensenlijstje.
Danscentrum van Bommel De leukste dansschool van Hilversum.
We geven danscursussen in Latin, Ballroom en Salsa voor volwassenen, singles en scholieren en voor de sportievelingen geeft Cheryl drie keer in de week Zumba. Kom kijken en de sfeer proeven op een van onze proeflessen! Danscentrum van Bommel, toonaangevend in Hilversum sinds 1938. Dansen voor scholieren en volwassenen, paren en singles.
Dancing Party Hilversum.
Klik op de foto om kaarten te bestellen voor 30 Dancing Party. Meld je nu aan voor een gezellige avond met de beste danceclassics, top 40, disco, soul, funk, rock n roll, salsa, merengue en veel meer. HEB JE AL EEN ACCOUNT? Klik hier om in te loggen. 30 Dancing Party vindt plaats op het schitterende landgoed Zonnestraal op de grens van Loosdrecht en Hilversum.

Contacteer ons