salsa dansen alkmaar
Informatie over de Latin dansschool Salsa4U in Alkmaar LatinWorld.nl.
Salsa4U is gehuisvest in het AZ-stadion in Alkmaar en dit zorgt voor een perfecte bereikbaarheid. Meer dan lessen. Naast lessen in Salsa wordt er ook les gegeven in Kizomba, Mambo en Bachata. Maar er is meer, wij organiseren ook dansavonden, open avonden en diverse evenementen. Tijdens deze activiteiten wordt er lekker gedanst, inspiratie opgedaan en worden er tips gegeven met betrekking tot houding of verbetering. Zo word jij NOG beter en geniet je NOG meer van deze dansen.
Dansschool Sizzling Salsa Home.
Kom ook dansen bij Sizzling Salsa. Al bijna 15 jaar de allerbeste danscursussen. Sizzling Salsa is de grootste en leukste latin dansschool in de kop van Noord-Holland, met lessen in Alkmaar, Schagen en Heerhugowaard, een wekelijks salsa-danscafé en veel gezellig salsaparties.
Salsa Alkmaar.
Gratis aanmelden events. Salsa Alkmaar biedt een overzicht van waar je kan Salsa dansen. Een salsa feesten, gratis proeflessen, workshops, latin dansscholen in en rond Alkmaar. Salsa in Alkmaar. woensdag 25 april. Sizzling Salsa Cafe. vrijdag 27 april. Kiz Salsa Kings Party.
Salsa4u Alkmaar The dancing experience.
dansschoolcubatellama.nl SALSA BIJ CUBA TE LLAMA.
in Hal 25 Alkmaar. m et o.a. Vrijdag 1 juni. Vrijdansen in de. Van 21.30 02.00 uur. Met onze eigen djClay. Move like the Cubans do. Altijd al salsa willen leren dansen op de enige echte Cubaanse manier? Bij dansschool Cuba te Llama leer je to" move like the Cubans" op originele Cubaanse muziek.
Dansschool Salsa Cuba te Llama Wijkcentrum Daalmeer.
Dansschool Salsa Cuba te Llama. Cubaanse Salsa bij Dansschool Cuba te LLama: dansen met bezieling. Sinds 2006 is Alberto Sanchez Montejo het kloppend hart van de dansschool. Net overgekomen uit Cuba, wilde hij zijn Cubaanse ervaringen, cultuur, sfeer en passie voor de dans delen met zijn nieuwe land én stad Alkmaar.
Happy Salsa Alkmaar en Den Helder Salsa Bachata Kizomba.
Salsa is een zeer populaire dans uit Cuba en betekent letterlijk saus. Salsa is een muziek en een dans die je qua gevoel direct in tropische sferen brengt. Salsa wordt gegeven in LA-style, deze manier van dansen staat wereldwijd bekend als on1.
Latin Xcitement Dansschool LatinXcitement.
Latin Xcitement staat voor. dansen met plezier en passie! 10% korting op het lesgeld is mogelijk. Kijk op aanmelden voor wie dat geldt. Lessen worden gegeven op 4 avonden. Salsa op maandag in Wijkcentrum de Horst in Heerhugowaard. Salsa op dinsdag in Wijkcentrum de Horst in Heerhugowaard. Salsa op woensdag in Wijkcentrum Overdie Ontmoet in Alkmaar.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Home.
Streetdance/Hip Hop 8jaar. Dansen zoals in de videoclips. Breakdance is weer helemaal terug. Of u nu een zaal. Uw verjaardag liever ergens anders. Na de bevalling wil je. Wat is er leuker dan. De dag van de bruiloft. Een leuk en sportief vrijgezellenfeestje. Sportief paaldansen is een super. U kunt de Zumba lessen. Geen partner om mee te. Stroet / Schagen. Kinder Ballet v.a. Peuter Dans 2-4 jaar. K3 / Mini Swing 4-6 jaar. Kids Swing/Streetdance 6-8 jaar. Streetdance/Hip Hop 8jaar. Rock en Roll. Salsa / Swing Solution. Stijldansen: Adult / Junior / Senior. Disco Dance Party Bruijn Bonel. Disco Dance Party Bruijn Bonel voor jeugd t/m 13 jaar. Zaterdag 21 april 2018 Dit is de laatste disco van het dansseizoen. We zullen in het nieuwe seizoen terug komen. Danscafe: Elke 2e en laatste zaterdag van de maand. Get In Touch. ALKMAAR: De Jagerstraat 2, 1823CV Alkmaar.

Contacteer ons