salsa lessen
Salsa lessen Utrecht Union Salsa Dance Company.
Professionele salsa lessen voor iedereen. Union Salsa Dance Company biedt professionele salsalessen in Utrecht voor iedereen. Zowel als beginnend salsadanser tot vergevorderd kun je bij ons terecht. De salsalessen zijn ingedeeld in verschillende niveaus. Tijdens de lessen leer je zowel de techniek als de styling, zodat je dit direct kunt toepassen.
Danslessen SalsAventura.
Salsa kent ook internationaal een enorme populariteit. Dus of je nu naar Zuid Amerika, Oost Europa of Azië afreist; je kan Salsa in de meeste landen ter wereld dansen! Tijdens deze unieke, 7 uur durende, Salsa in 1 Day Bootcamp maak je kennis met deze zeer populaire dans.
Salsability; dé plek in Rotterdam voor Salsa dans les.
Met een groot aanbod Salsa lessen voor zowel de beginnende als gevorderde danser bieden wij altijd Salsa lessen op het juiste niveau én de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen. Al onze Latin danslessen worden gegeven door professionele dans docenten die hun sporen internationaal ruimschoots hebben verdiend.
SalsAventura Danslessen.
Deze zomer kan je als Beginner in 6 weken van 15, uur de Salsa, Bachata of Kizomba leren! Daarnaast zijn er voor de Beginners 2/3, Intermediate en Advanced dansers meerdere leuke Bootcamps ingepland. Check nu snel het rooster hieronder en geef je op!
Salsasol Breda Salsa, Bachata, Kizomba lessen in Breda.
Wij geven salsa en bachata lessen, cursussen en vrijdansavonden bij t Kraaienest in Breda. Salsa wordt gegeven door dansschool Salsasol in Breda. Je kunt bij ons salsa, bachata en kizomba cursussen volgen in t Kraaienest en Graaf Engelbrecht in Breda.
Havanando Salsa Zoetermeer Danslessen.
Specialisatie: Son voor alle niveau's.: Son is een authentieke Cubaans koppeldans, welke wordt gezien als de bron van de salsa. VOOR WIE: Deelname aan Son Beginners is voor deelnemers van alle niveau's. Kijk op het rooster of er lessen Son staan ingepland.
Leer Salsa Dansen! Online Dansles Voor Beginners YouTube.
In deze korte dansles leer je een leuke salsa move. Veel dans plezier! Meer weergeven Minder weergeven. Autoplay Wanneer autoplay is ingeschakeld, wordt een aanbevolen video automatisch als volgende afgespeeld. Learn Salsa ONLINE With 5 Hours Of Instruction www.OnSeanZion.com Duur: 947.
Cubaanse salsalessen bij Dansschool Salsamoso in Amsterdam.
In de beginnerscursus besteden we aandacht aan de basis van de Cubaanse salsa. De lessen gaan van een warming-up met de basispasjes over tot het leren van verschillende salsacombinaties. De danscombinaties en variaties nemen geleidelijk toe in lengte en moeilijkheid.
Salsa in Breda Danslessen Salsa, Bachata, Kizomba en Workshops.
Salsa In Breda heeft een groot bestand aan helpers die het leuk vinden om met jullie te dansen tijdens de lessen. De geleerde stapjes kunnen op onze gezellige dansavonden op de woensdag en de vrijdag na de lessen worden geoefend tot 01.00 uur.
HOME Salsaschool Sabroso voor gezellige salsa lessen.
Sabroso is een gezellige dansschool amsterdam met mensen van alle leeftijden die in 1992 opgezet is door Franz en Floor. Zij houden zich al vele jaren met Salsa bezig en hebben intensieve dans en muziekopleidingen gevolgd in Cuba, Colombia, de VS en Nederland.
Salsa Salsa Cubana Latin American Bachata.
Voor beide stijlen kun je bij ons terecht. In onze studio in Velserbroek zijn we vanaf 31 maart 2014 gestart met Salsa LA-style. De lessen worden verzorgd door Annetje Riel, é é n van de pioniers van Salsa in Nederland.
Salsa Salsa Brisa.
Salsa Fusion Masterclass. Voor de echte salsa danser die zijn of haar technieken nog meer wilt verbeteren en perfectioneren, geeft Fadi van Fusion Dance Company deze speciale lessen. Afro Cuban Rumba. Deze cursus is voor mensen die aan hun lichaamsbewegingen willen werken.

Contacteer ons