salsa lessen
Salsaventura Salsa Bachata Kizomba en Zouk danslessen.
In de Bootcamp Revealing the Secret leer gedurende 7 uur de belangrijkste geheimen van Salsa op de dansvloer! Zo leggen we uit hoe je op de dansvloer in no-time een sterke connectie kan krijgen met iedere danspartner, wat je kan doen als je elkaar even loslaat en overgaat naar voetenwerk, hoe je als man tientallen combinaties kan maken zonder ze te hoeven onthouden En nog veel meer! Na deze training is geen dansje meer hetzelfde! Salsaventura nu ook op Instagram! Vanaf nu kun je ons ook volgen op Instagram! Hier posten we dagelijks de leukste fotos en filmpjes van onze lessen, feesten, bootcamps en andere activiteiten.
Cubaanse salsalessen bij Dansschool Salsamoso in Amsterdam.
In de beginnerscursus besteden we aandacht aan de basis van de Cubaanse salsa. De lessen gaan van een warming-up met de basispasjes over tot het leren van verschillende salsacombinaties. De danscombinaties en variaties nemen geleidelijk toe in lengte en moeilijkheid.
Danslessen SalsAventura.
Daarbij heb je de keuze uit het volgen van cursussen, bootcamps en privelessen. Een cursus bestaat meestal uit een serie van 10 lessen van een uur welke wekelijks worden gegeven. Bij het volgen van een cursus leer je door de kracht van herhaling.
Salsa dansen Groepsles Fit For Free.
Bij Fit For Free kun je deelnemen aan heel veel leuke groepslessen zoals Salsa, BodyPump, BodyStep, Yoga en nog veel meer! Kies dan voor de aanvulling groepslessen bovenop je fitnessabonnement. Voor slechts 6, per maand kun je meedoen met alle lessen!
HOME Salsaschool Sabroso voor gezellige salsa lessen.
Sabroso is een gezellige dansschool amsterdam met mensen van alle leeftijden die in 1992 opgezet is door Franz en Floor. Zij houden zich al vele jaren met Salsa bezig en hebben intensieve dans en muziekopleidingen gevolgd in Cuba, Colombia, de VS en Nederland.
Salsasol Breda Salsa, Bachata, Kizomba lessen in Breda.
Maak gratis kennis met al onze lessen Salsa, Bachata, Kizomba en Latin Dance Workout tijdens de Latin Dance Week van dansschool Salsa Vista en Salsasol! Kom naar de vrijdansavond van Salsa Vista en Salsasol en laat ons jouw nieuwe moves zien!
Salsa lessen Utrecht Union Salsa Dance Company.
Salsacursus 7 lessen 60 minuten: 70., Salsacursus 7 lessen 90 minuten: 95., Inschrijven voor Cursus. Professionele salsa lessen voor iedereen. Union Salsa Dance Company biedt professionele salsalessen in Utrecht voor iedereen. Zowel als beginnend salsadanser tot vergevorderd kun je bij ons terecht.
Salsa leren bij Union Salsa Dance Company Utrecht.
Salsa lessen studenten. Koningsnacht 2018 Salsa Party in Utrecht Union Latin Lounge Biltstraat 37. 21 maart 2018. Koningsnacht Salsa Party in Utrecht Centrum Traditiegetrouw organiseert Union Salsa Dance Company ter ere van de bruisende Koningsnacht in Utrecht opnieuw een extra salsafeest.
Dansschool Salsa Bachata in Tilburg en Den Bosch Salsipuedes danslessen workshops Merengue. Dance Company Salsipuedes Salsalessen, workshops, shows en feesten Dansschool Salsa Bachata in Tilburg en De
GRATIS salsa les? Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht Leiden Zoetermeer Delft Dordrecht Lelystad Gouda Poeldijk.

Contacteer ons