salsa dansen den helder
Salsa Bij Djey Bachata Salsa in Den Helder.
Salsa Bij Djey op locatie. Prijs op aanvraag! Neem contact met ons op en wij maken graag een offerte voor u op! Elke vrijdag is er na de laatste les de mogelijkheid om vrij te dansen. De lichten zullen worden gedimd en tot 0000: zal de muziek blijven draaien. Onze lessen worden gegevens in het sport en zalencentrum de Draaikolk te Den Helder.
Salsa Den Helder.
Gratis aanmelden events. Salsa Den Helder. Salsa Den Helder biedt een overzicht van waar je kan Salsa dansen. Een salsa feesten, gratis proeflessen, workshops, latin dansscholen in en rond Den Helder. Salsa in Den Helder. woensdag 25 april. Sizzling Salsa Cafe.
Dansen Bij Jansen.
Happy Salsa Alkmaar en Den Helder Salsa Bachata Kizomba.
Maandag 09 04 2018 Den Helder. Vrijdag 13 04 2018 julianadorp. klik op de foto om in te schrijven voor een Salsa cursus. Met een volle klantenkaart krijg je 50% korting op een cursus naar keuze. voor meer info klik op de foto. ALL IN ONE. Wil jij alle dansstijlen leren in 8 lessen! Tijdens de 8 cursus weken komen alle verschillende dansstijlen aan bod. Om de twee weken wisselen we de dansstijlen af. We beginnen met twee weken salsa LA-style. Salsa is een zeer populaire dans uit Cuba en betekent letterlijk saus. Salsa is een muziek en een dans die je qua gevoel direct in tropische sferen brengt. Salsa wordt gegeven in LA-style, deze manier van dansen staat wereldwijd bekend als on1.
Suspended Domain.
Dansschool Corma Den Helder Voor al uw danslessen, feesten, partijen en zaalverhuur in Den Helder!
Voor al uw danslessen, feesten, partijen en zaalverhuur in Den Helder! Spring naar inhoud. Corma Cursus Aanbod. Ballroom en Latin. Cursussen 15 lessen. Lesrooster 2017 2018. Privéles / Workshops. Fotos reünie 31 okt. House of Dance Cursus Aanbod. Wedstrijdtraining Hip Hop.
Salsa/RockRoll-Swing Dansschool Corma Den Helder.
Voor al uw danslessen, feesten, partijen en zaalverhuur in Den Helder! Spring naar inhoud. Corma Cursus Aanbod. Ballroom en Latin. Cursussen 15 lessen. Lesrooster 2017 2018. Privéles / Workshops. Fotos reünie 31 okt. House of Dance Cursus Aanbod. Wedstrijdtraining Hip Hop. Ook verzorgen wij de cursussen Salsa en RockRoll-Swing.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Dansschool Sizzling Salsa Home.
Kom ook dansen bij Sizzling Salsa. Al bijna 15 jaar de allerbeste danscursussen. Sizzling Salsa is de grootste en leukste latin dansschool in de kop van Noord-Holland, met lessen in Alkmaar, Schagen en Heerhugowaard, een wekelijks salsa-danscafé en veel gezellig salsaparties.

Contacteer ons