salsa dansen brugge
Salsa Fever Party Brugge Dj Bouba.
Salsa Fever party te Brugge met Dj Boubacar. Salsa Fever Parties gaan maandelijks door éénmaal per maand en steeds op 31 december. En worden georganiseerd door Salsa Fever. Jullie worden er ontvangen in een intieme, gezellige, zalige en stijlvolle omgeving.
Salsalessen, party s, initiaties of workshops in Gent, Brugge en Kortrijk. Salsafever is dé place to be.
Salsa de Cuba Dansschool Cursussen Cubaanse Salsa, Rueda de Casino, Kizomba, Bachata en Son te Brugge, Roeselare, Gent, Waregem en Aalst Zoek Danspartner.
in regios Brugge, Roeselare, Gent, Waregem en Aalst. De lessen worden door Lorenzo gegeven. Lorenzo is al meer dan 20 jaar intensief met salsa bezig. Jaarlijks gaat hij terug naar Cuba om bij te scholen en jullie de nieuwste figuren aan te leren. Hij zal je op een professionele en enthousiaste manier het dansen aanleren, en zijn passie voor de Cubaanse Salsa overbrengen.
Salsa fever party's, Salsa dans cursussen en Salsa dans lessen in Assebroek Brugge Stad Brugge.
Salsa is dansen met twee, is mensen op een natuurelijke manier leren kennen, vrienden maken en voor sommegen de danspartner van je leven ontmoeten! Boubacar Dramé, één van de allerbeste Salsadansers, toont opnieuw zijn kunsten in hele Belgiê vooral in Vlaanderen, en laat de mensen die ook wel eens een dansje willen wagen, graag meegenieten. Sedert een aantal jaren organiseert de Senegalees salsa danscursussen partys in Gent, Oostende, Brugge en Kortrijk enzovoorts.
Home Salsa de brujas.
Info en reglementering salsa cursussen.
Salsa maakt positieve energie in je los en geeft je een happy feeling! Salsa is dansen met twee, is mensen op een natuurelijke manier leren kennen, vrienden maken en voor sommegen de danspartner van je leven ontmoeten! Boubacar Dramé, één van de allerbeste Salsadansers, toont opnieuw zijn kunsten in hele Belgiê vooral in Vlaanderen, en laat de mensen die ook wel eens een dansje willen wagen, graag meegenieten. Sedert een aantal jaren organiseert de Senegalees salsa danscursussen partys in Gent, Oostende, Brugge en Kortrijk enzovoorts.
Salsa Vismarkt Brugge fotolink.
Salsa op de Vismarkt in Brugge is een gratis evenement op het binnenplein van de Vismarkt bij droog weer. iedere zaterdag in juli en augustus van 18u tot 22u. Je kan er genieten van Cubaanse Salsa, Bachata, Merengue, Timba en Son.
Andres Ramon.
In onze dansschool in Brugge is dansen zoveel meer dan bewegen en oefenen. Het is in de eerste plaats passie en gevoel zonder dat het plezier ook maar één moment uit het oog wordt verloren. Jong en oud kunnen hier terecht voor verschillende dansstijlen.

Contacteer ons