salsa dansen zwolle
Salsales Zwolle www.sebailesalsa.nl.
Een ieder is van harte welkom, of je nu samen of alleen komt.; Dansen is niet aan leeftijd gebonden.; Bij Salsa zijn onze lessen zo ingericht dat je op elk gewenst moment kunt instromen.; In Zwolle is na de les mogelijkheid tot vrijdansen.;
Salsa Agenda Zwolle.
Salsa dansen Zwolle. Salsa Zwolle informatie over Salsa cursussen/Salsalessen, Salsafeesten, gratis proeflessen, Bachata workshops en meer. Op zoek naar een Salsa cursus in Zwolle of een gezellige en leerzame Salsa workshop voor beginners of gevordenen? Je vindt het op LatinWorld.nl.
Moves Zwolle: danslessen en dansworkshops Workshop Salsa.
NB: prijzen zijn exclusief zaalhuur. Deze workshop kun je solo volgen, maar veel leuker is het natuurlijk om de salsa in duo's' te dansen! In het laatste geval geven er twee docenten les en is de workshoptijd altijd 15, uur.
Informatie over de Latin dansschool Fuerza de la Salsa in Zwolle LatinWorld.nl.
Fuerza de la Salsa is er voor iedereen die op een leuke en ontspannen manier salsa en zumba wil leren dansen. Fuerza de la Salsa geeft al enkele jaren les workshop in Zwolle en omstreken. Dansvereniging Fuerza de la Salsa is opgericht door Dyomar Holder.
Salsa Workshop Zwolle Vrijgezellenfeest Zwolle.
Salsa Workshop Zwolle. Salsa Workshop Zwolle. Beleef ons Salsa-avontuur en dein samen weg op deze schitterende ritmes en melodieën. Deze Salsa Workshop maakt van jouw vrijgezellenfeest een originele, verrassende en bijzondere happening. Voor een actief en swingend vrijgezellenfeest in het centrum van Zwolle zit je met deze Workshop gebakken!
Fuerza de la Fuerza Salsa Fuerza Fuerza de Salsa de de Fuerza Fuerza la lessen la la Fuerza de de Salsa in Salsa Salsa de la la Salsa Zwolle. Salsa Salsa la Salsa Salsa lessen lessen lessen Salsa Sals
Welkom bij Fuerza de la Salsa. PRODUCTEN FAQ Links AV/Privacy. Fuerza de la Salsa is er voor iedereen die op een leuke en ontspannen manier salsa wil leren dansen. Fuerza de la Salsa geeft al bijna 10 jaar cursussen, workshops bootcamps in Zwolle en omstreken. Let op! Onze proeflessen SALSA starten op woensdag 6 april! Kijk bij agenda voor de tijden en locaties. Meld je snel aan. U kunt bij ons terecht voor.: Cursussen. Workshops aan grote groepen, bedrijfsopening, jubileum, personeelsfeestje, teambuilding, bruiloften. Arrangementen een combinatie van workshop en hapjes. Privé lessen. Bootcamps in een dagdeel een compleet niveau leren dansen. Salsa feesten van het opzetten van een compleet salsa feest met een band of DJ tot alleen het verzorgen van de muziekinstallatie. Evenementen het organiseren van grote evenementen of het deelnemen aan een bestaande evenement. Voor meer informatie vul het contactformulier in of vraag direct een offerte aan.
Dansschool Saborea Salsa Zwolle.
Heb je een idee, laat het ons weten! Saborea Salsa verzorgt al meer dan 10 jaar danslessen salsa., merengue en bachata in Zwolle. Zowel groepsles als privé-les. Daarnaast verzorgen wij ook workshops voor al uw feesten. Na een uur kan iedereen al gezellig dansen.
Werkplaats13 Salsa dansen.
038 421 11 95. 8011 SB Zwolle. Na inspanning komt ontspanning. En om het zomerse gevoel van de salsaworkshop vast te houden, is een Tapas diner een absolute aanrader. Jullie worden bij Las Rosas ontvangen met een welkomstdrankje. Aansluitend verzorgen zij een volledige maaltijd in de vorm van diverse tapas; zowel koude als warme vlees, vis en vegetarische gerechtjes. Prijs voor de salsaworkshop en aansluitend het tapasdiner incl. welkomstdrankje bedraagt 5750, p.p. Zin om de heupjes los te gooien? Tijdens deze workshop leer je de basispas van de salsa.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons