salsa dansen nijmegen
Home Salsa Tipica Dansschool Nijmegen.
Leer salsa dansen met je vrienden, familie of collegas tijdens een workshop op maat! Dit kan in onze sfeervolle dansschool in Nijmegen of op een locatie naar eigen wens. Complete arrangementen met buffet en cocktails behoren ook tot de mogelijkheden.
Amanne, Caraibisch Centrum Nijmegen, dansschool, workshops en zaalverhuur.
Je hoeft niet naar het zuiden voor de zon, want die schijnt altijd in Amanné! Amanné, sinds 1983 een exotisch stukje Nijmegen, waar dans, muziek. en vele culturen elkaar ontmoeten. Begonnen als salsa café en uitgegroeid. tot het huidige multiculturele Caribisch Centrum.
Dansschool Salsa Cubana Salsalessen in Nijmegen.
Salsa dansen in Nijmegen. Salsa Cubana is gevestigd in de aula van het oude Montessori College in Nijmegen waar de Karakter bierbrouwerij heerlijk bier brouwt, na de les kunt u een zelfgebrouwen biertje of een ander drankje drinken. Er wordt lesgegeven op de maandag en donderdagavond aan de Berg en Dalseweg 295 in Nijmegen Oost.
Black Black Top Left Main Left Bottom Black FusionLatina.NL. FusionLatina.NL. FusionLatina.NL. FusionLatina.NL. FusionLatina.NL. FusionLatina.NL. FusionLatina.NL. FusionLatina.NL.
Op zaterdag 13 augustus houden we deze bootcamp voor dames die graag hun salsa skills willen verbeteren en uitbreiden! Voor meer info klik hier. Elke woensdagavond van 2200u: 0000u. Iedereen is welkom om lekker te genieten van een dansje en een drankje. Fusion Latina op Facebook en Google. Like onze Facebook-pagina! Je kunt ons vinden onder Fusion Latina Nijmegen.
Salsa Agenda Nijmegen.
Salsa dansen Nijmegen. Salsa Nijmegen informatie over Salsa cursussen/Salsalessen, Salsafeesten, gratis proeflessen, Bachata workshops en meer. Op zoek naar een Salsa cursus in Nijmegen of een gezellige en leerzame Salsa workshop voor beginners of gevordenen? Je vindt het op LatinWorld.nl.
Danscentrum Vermeulen Nijmegen.
Danscentrum Vermeulen al 47 jaar een begrip in Nijmegen en omstreken. Op deze site vindt u alle gegevens over ons danscentrum. Het nieuwe schema voor februari 2018 staat. nu op de site. Kijk bij cursussen" of weekoverzicht. Bel snel 024 3229017 voor voor alle informatie. 6524 AD Nijmegen.
Salsa Nijmegen.
Gratis aanmelden events. Salsa Nijmegen biedt een overzicht van waar je kan Salsa dansen. Een salsa feesten, gratis proeflessen, workshops, latin dansscholen in en rond Nijmegen. Salsa in Nijmegen. zaterdag 14 april. Bachata Bootcamp by Güiramigos DC Ede Edition. donderdag 19 april.
Informatie over de Latin dansschool Salsa BailaDos in Nijmegen LatinWorld.nl.
Onze enthousiaste en goed opgeleide docenten staan voor je klaar. Bailados is een gezellige en professionele dansschool in Nijmegen en Gennep waar les wordt gegeven op de volgende niveaus: Beginners I, Gevorderden I, Gevorderden 2 en eventueel meer. Tijdens de cursus ligt de nadruk op de salsa, maar we laten je ook kennismaken met andere Zuid-Amerikaanse dansen zoals de merengue, bachata en zouk.
cursus dansen salsa in nijmegen.
Het is eigenlijk een vorm van meditatie, maar dan meditatie in beweging. De dansen bestaan uit eenvoudige choreografieën. Deze dansvorm kent veel verschillende dansen, overwegend rustig, eenvoudig en Lees meer. Cipresstraat 154 in de Ark van Oost 6523 HR Nijmegen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons