salsa dansen groningen
SalsaJuanCarlos.nl De gezelligste dansschool van Groningen en omstreken.
Locatie: Salsa Juan Carlos, Lijnbaanstraat 10 te Groningen. Met leuke DJ, Cocktailbar en heel veel gezelligheid. Ma 16 april vrij 20 april. Vrij 20 april. Salsa Party Mascaras. Warning: Creating default object from empty value in on line 356. Elke woensdagavond vrij dansen.
Salsa Groningen.
Gratis aanmelden events. Salsa Groningen biedt een overzicht van waar je kan Salsa dansen. Een salsa feesten, gratis proeflessen, workshops, latin dansscholen in en rond Groningen. Salsa in Groningen. woensdag 25 april. Weekly Salsa Wednesday. donderdag 26 april. Rookie Salsa Thursdays.
Salsa Dansscholen in Groningen Salsa Gids.
UITGAANSTIPS OP DATUM SALSA, MERENGUE., Dansscholen in Groningen. Home Dansscholen Groningen. Dansscholen in Groningen. Dansschool El Son Cubano. Salsa Juan Carlos. De salsa gids waar u alles kunt vinden wat met salsa te maken heeft. Van salsa artiesten tot workshops en meer.
Salsa Agenda Groningen.
Salsa Groningen informatie over Salsa cursussen/Salsalessen, Salsafeesten, gratis proeflessen, Bachata workshops en meer. Op zoek naar een Salsa cursus in Groningen of een gezellige en leerzame Salsa workshop voor beginners of gevordenen? Je vindt het op LatinWorld.nl. Wil je Salsa leren dansen in Groningen, kijk dan in het overzicht van de Salsa dansscholen in Groningen.
Salsa ACLO.
Het Spaanse woord salsa dat letterlijk saus betekent, is een in Latijns-Amerika vaak gebruikte benaming voor een pittige tomatensaus. Het is dan ook een toepasselijke naam voor deze dans die is ontstaan in de Caribische gebieden en die een mengeling is van de opzwepende Latin-dansen uit Zuid-Amerika en de ritmische Afrikaanse dansen.
El Son Cubano Cubaanse Dansschool Groningen.
Wij vinden het belangrijk dat je goed leert luisteren naar de muziek en dat de dans en muziek daardoor één worden. De enthousiaste Cubaanse dansleraar kan zijn passie voor de dans dan ook als geen ander op jou overbrengen! Regelmatig organiseren wij gezellige feesten in onze dansschool.
Home.
Welkom bij de enige Dominicaanse Bachata Dansschool van de stad Groningen en omgeving. Wij zijn een dansschool waar plezier in het dansen voorop staat. De cursus is voor iedereen te volgen en de lessen zullen altijd afgestemd worden op het niveau van de groep.
Leer Salsa dansen met de aanbieding salsa cursus voor beginners! Dagpas Groningen.
Plaza Danza Groningen. 9712 LN Groningen. 050 313 05 07. Salsa, bachata, kizomba, zouk, paaldansen en argentijnse tango. In Plaza Danza leer je deze dansvormen stap voor stap, onder leiding van onze ervaren docenten. Een dansles volgen in Plaza Danza betekent aandacht voor detail, maar vooral ook voor ontmoeting en plezier. Neem eens een kijkje in ons aanbod en hou de agenda in de gaten voor de feesten. Kom lekker dansen in Plaza Danza!
Salsa dansen bij Juan Carlos Groeten uit Groningen.
Het is hier natuurlijk wel vaak koud, lacht hij. Maar Groningen heeft écht een hele warme cultuur, daarom is het in balans. Het is een klein stukje Zuid-Amerika middenin Groningen, Groeten uit Groningen! dansen Groningen salsa uitgaan. You might also like.

Contacteer ons