salsa dansen amersfoort
Salsa Amersfoort.
Gratis aanmelden events. Salsa Amersfoort biedt een overzicht van waar je kan Salsa dansen. Een salsa feesten, gratis proeflessen, workshops, latin dansscholen in en rond Amersfoort. Salsa in Amersfoort. zondag 15 april. Salsa Domingo Eemhof Beachclub Zeewolde. Eemhof Beach Club.
DiJo Salsa.
Plezier, enthousiasme, creativiteit, innovatie en kwaliteit, dat zijn de sleutelwoorden en daar draait het om bij DiJo Salsa! Heb je zin om lessen te komen volgen, dan ben je van harte welkom! Dansen bij DiJo Salsa betekent ook.: salsa dansen in de gezellige stad Amersfoort.
Gratis Proeflessen Salsa Bachata Kizomba Zouk.
Gratis een gemiste les inhalen. Gratis toegang tot het online lesprogramma Salsa. Gratis toegang tot een van de maandelijkse feesten. En nog veel meer. Ontdek in de onderstaande video de 10 redenen om te starten met danslessen bij Salsaventura. GRATIS PROEFLESSEN APRIL 2018 naar het volledige lesrooster. Amersfoort Delft Den Haag Rotterdam Utrecht Zoetermeer. LESROOSTER APRIL T/M JUNI 2018 naar het volledige lesrooster. Amersfoort Delft Den Haag Rotterdam Utrecht Zoetermeer. Heb ik een partner nodig? Nee, je hebt geen danspartner nodig om je in te schrijven voor een gratis proefles of voor een cursus. Wij hebben veel cursisten die op een hoger niveau dansen.
Zandfoort aan de Eem Salsa café aan de Eem.
Salsa dansen en Zandfoort aan de Eem een zomerse combinatie. Heb jij ook zin om te dansen? Iedere donderdag verzorgt DJ Philip de muziek en jullie de dans! Zien we je donderdag? Deel deze pagina.: Zandfoort aan de Eem. Wo/Do vanaf 16.00 uur. Vrijdag t/m zondag vanaf 1100: uur. Voor groepsreserveringen zijn wij altijd geopend! Zandfoort aan de Eem. 3812 ED Amersfoort.
salsa dansschool DolcAventura.
Na de zomer leren salsa dansen of je huidige dansvaardigheden uitbreiden dat kan. Salsa lessen voor zo wel beginners als gevorderden. Met ingang van zondag 10 september 2017 gaat salsa dansschool DolcAventura in samenwerking met salsa dansschool SalsAventura nieuwe cursussen starten op verschillende nivo's' en verschillende dagen in Amersfoort.
Salsa lessen in Amersfoort Vathorst bij ML DANCE CENTRE Share your passion. Facebook. Instagram.
Bij ML Dance Centre hebben we elke dinsdag en donderdagavond Salsa lessen op verschillende niveau's. Daarnaast organiseren wij regelmatig workshops. Elke eerste zaterdag van de maand hebben wij ons eigen feestje PopoSalsa" @popocatepetl. Vraag een gratis proefles aan! Salsalessen Amersfoort Vathorst.
Baila Si! Salsa danslessen voor beginners en gevorderden.
Op 6 en 7 maart 2018 is iedereen van harte welkom! De 1e les en tevens proefles voor de bachata mix en salsa zijn voor verschillende dansniveaus. Kom en voel de energie, leer salsa dansen bachata dansen en beleef de gezelligheid bij Dansschool Baila Si!
Salsa dansschool DolcAventura in Amersfoort dansschool.nl.
Dansschool DolcAventura de leukste en gezelligste dansschool in Amersfoort en omgeving. Leer salsa dansen voor jong en oud. Goed en lachend en op een ontspannen manier de salsa leren dansen. Omdat wij een kleine dansschool zijn is er ruimte voor veel persoonlijke aandacht.

Contacteer ons