salsalessen den bosch
Informatie over de Latin dansschool Dansschool Salsa L.A. in Den Bosch LatinWorld.nl.
Gratis aanmelden events. Informatie Dansschool Salsa L.A. Ook wel: Salsa L.A. Louis en Astrid. verzorgt groeps en privelessen. Caribische dans in Den Bosch en omstreken. Organisatie en verzorging van dansworkshops. Samen dansen wij Louis Astrid nu ongeveer 10 jaar salsa.
Cubaten Salsa Socialclub Den Bosch Home.
Sinds 2007 mixen we met ons enthousiaste team een aantal heerlijk ingrediƫnten van onze passie, het salsadansen, tot een afslankende, conditie opbouwende Cubaanse Salsa saus. Je leert in goed opgebouwde lessen met heel veel plezier bewegen en dansen op de Cubaanse klanken. De lessen staan altijd onder leiding van een Cubaanse docent en een Nederlandse docente. Kijk gerust eens rond op deze site en neem ook eens kijkje op onze facebook pagina.: Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder. Info over ons SALSAFEEST in Den Bosch.
Salsavolcanica Zuid-Amerikaanse danslessen Leer nu dansen!
Salsavolcanica, specialist Zuid-Amerikaanse danslessen in Den Bosch. Salsa, Bachata, Kizomba Zumba voor kinderen en volwassenen. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot de meest gezellige en innovatieve dansschool in de regio en bieden wij als enige dansschool in het land Salsa en de overige dansen aan voor kinderen!
Salsa, Bachata, Kizomba Zumba LatinJoy Dance company.
Lady styling bootcamp Den Bosch. Welkom bij de gezelligste dansschool van Den Bosch, Rosmalen en omgeving. Ben je op zoek naar een leuke dansschool? Bij LatinJoy Dance Company kun je terecht voor allerlei soorten Latin gerelateerde dansen op verschillende niveaus.
Informatie over de Latin dansschool CubaTen Salsa Socialclub in Den Bosch LatinWorld.nl.
De salsa workshops zijn geschikt voor mensen die nog nooit hun heupen hebben laten draaien of voor gevorderden! Meer informatie over salsa lessen in Den Bosch: salsa@cubaten.nl. 5211 MR Den Bosch. 31618989008 info over salsalessen: 06-39861306. Latin agenda CubaTen Salsa Socialclub.
Dansschool Salsa Bachata in Tilburg en Den Bosch Salsipuedes danslessen workshops Merengue. Dance Company Salsipuedes Salsalessen, workshops, shows en feesten Dansschool Salsa Bachata in Tilburg en De
Bailando Salsa.
Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum. Noteer alvast in jullie agenda. Data van de gezelligste Salsa, Bachata en Kizomba dansparties bij Bailando Salsa in Berlicum. Wij starten elke Party om 21.00 uur met een gratis workshop geschikt voor elk level.

Contacteer ons