salsa dansen zaandam
Home Partycenter Las Vegas Zaandam.
Partycenter Las Vegas, aan de K.Kanstraat 4 te Zaandam, biedt aanstaande bruidsparen de gelegenheid hun burgerlijk huwelijk te laten sluiten en aansluitend een knalfeest te geven, geheel in de sfeer van een 50-er jaren American-Diner. Vier uw eigen party! Jarig, geslaagd, afgestudeerdreünie, jubileum, bedrijfsfeest, schoolfeest, trouwfeest, geboorte of gewoon tijd voor een feestje? Partycenter Las Vegas is de locatie voor uw feest. Kletsen, borrelen, dansen het is aan u. Zalen Las Vegas. Partycenter Las Vegas heeft twee zalen, die u los van elkaar, maar ook in combinatie, kunt gebruiken in combinatie met een arrangement. Bij partycenter Las Vegas betaalt u geen zaal huur. Gratis snacks op onze thema avonden. Gratis snacks, Las Vegas. Woensdag, en vrijdag Salsa danslessen.
The Latin Salsa Club.
Heb je nog nooit eerder Salsa gedanst, en je wil dit graag gaan leren? Kom dan op naar onze Salsa Beginners 1 proefles! Woensdag 21 maart 2018. Tijd 1900-2000: uur. Locatie: Party Center Las Vegas. K.Kanstraat 4 Zaandam centrum gratis parkeren.
Dansen Partycenter Las Vegas Zaandam.
Elke 2e en 4e zaterdag van de maand is er een Salsa Party met The Latin Salsa Club in Las Vegas Zaandam voor de leerlingen om gezellig te dansen en het geleerde in de praktijk te oefenen. dansshow en/of workshop.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Salsa Zaandam.
Gratis aanmelden events. Salsa Zaandam biedt een overzicht van waar je kan Salsa dansen. Een salsa feesten, gratis proeflessen, workshops, latin dansscholen in en rond Zaandam. Salsa in Zaandam. woensdag 25 april. La Salsa Kroon Party Free Entrance Rembrandtplein. zaterdag 28 april.
Salsa dansles Beginners 1 bij Dansschool SalsiMar in Zaandam. wwww.salsimar.nl YouTube.
leert Salsa dansen bij Salsa fever dansschool in Gent: www.salsafever.be Duration: 553. Boubacar Dramé 13849, views. Salsa Dancing Walk-Through 36 Movements Duration: 11741. Lucrative Pictures 3436205, views. Leer Salsa Dansen! Online Dansles Voor Beginners Duration: 344. Iedereen Kan Leren Dansen 99623, views.
Untitled.
Je kunt bij Latin Breeze terecht in Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Nieuw Vennep en Zaandam. Onze lessen kenmerken zich door kwaliteit en gezelligheid en worden gegeven door ervaren docenten. Wij beschikken over meerdere leslocaties die niet ver van elkaar liggen. Het lesprogramma is op alle locaties dezelfde. Gemiste lessen kunnen dus gemakkelijk worden ingehaald. Bij Latin Breeze kan je wekelijks terecht voor gezellige latin party's' op sfeervolle locaties. De cursussen starten in September, Oktober, Januari, Maart en in Mei. Voorafgaand aan de cursus houden wij opendag, met demo's' en proeflessen van de verschillende danssoorten. Kijk voor meer info op de pagina van jouw woonplaats. Je kan ook contact met ons opnemen, info@latinbreeze.nl, 06-41244945. 4 t/m 8 september: Proeflessen Salsa, Bachata, Kizomba.
Salsa in Zaandam Bachata in Zaandam Zouk in Zaandam Kizomba in Zaandam.
Deze ronde zijn er geen lessen in Zaandam. We bieden je daarom de mogelijkheid om mee te doen met n van onze Bootcamps. Je leert nagenoeg alles van de cursus in 1 dag en het is nu 30 goedkoper. Ook kan je een filmpje meekrijgen van de lesstof als geheugensteuntje en je kan elke vrijdagavond bij ons terecht om te dansen.
Gratis proefles salsa in Zaandam Rodi.
Kop van NH. Gratis proefles salsa in Zaandam. Salsa in Zaandam. ZAANDAM Mensen die van dansen houden en dat in de praktijk willen brengen hebben geluk. Ze kunnen zich nu inschrijven voor het nieuwe salsaseizoen bij The Latin Salsa Club in Zaandam.
Home Juvat Dance Academy.
Juvat Dance Academy is een verfrissende, jonge en allround dansschool die erg centraal is gevestigd naast station Zaandam. Naast het feit dat dansen plezier moet geven streven wij ernaar om kwalitatieve lessen te verzorgen. Hiermee geven wij een sterke dansbasis mee.

Contacteer ons